Informasjon til statister – opptak lørdag 19. august

Informasjon til statister – opptak lørdag 19. august (Brevet til Håkon Banken)

Hei og tusen takk for at du vil være med som statist! Her kommer litt informasjon om det som skal skje lørdag 19. august.

Sted: Trollvann, Oslo (Trollvannsveien 3, 0490 Oslo) – oppmøte ved Trollvannstua, kl 09:00 og 10:00 (det er to forskjellige oppmøtetider – se hvilken sminkepulje du er i oversikten helt nederst på denne siden).

(scroll forbi bildet for mer info)

Transport bil: Det er parkeringsplass rett nedenfor, så alle som kjører bil selv, kan parkere der (Trollvann utfartsparkering)

Transportkollektivt: Dere kan ta buss 56 (Solemskogen) fra Nydalen T eller Storo. Dere skal gå av på busstopp Trollveiskrysset – og herfra er det ca 10 minutter å gå.

Hva skal skje? I dokumentarfilmen om Håkon Banken skal vi dramatisere små øyeblikk og glimt fra livet hans, og nå skal vi dykke inn i barndommen. Han vokste opp i pinsemenigheten, hvor han ble introdusert for den fantastiske musikken, men også for ting som kanskje kunne være litt skumle eller vanskelig å forstå for et lite barn. Vi skal filme en liten scene hvor Håkon Banken, ca. seks år, overværer en voksendåp. Noen av dere skal spille familie/venner/bekjente som ser på dåpen, noen skal døpes – og vi har også Bankens familie i rollebesetninga.

Det blir en del statister, så vi har delt dere opp i to sminkegrupper. Kostymestab, June, Alvilde og Malin, tar dere vel i mot og tryller fram 1950-tallslooken.

Sminkegruppe 1 – oppmøte 09:00:

Bjørn Eivind, Kim Magnus, Randi Claes, Jan Henry, Nora T. Toft, Hallvard B, Even Ø, Peter, Sigrid, Tone (+to døtre).

Sminkegruppe 2 – oppmøte 10:00:

Edward (Håkon Banken), Stine, Era, Hanna, Niklas, Vilma, Anton, Malin, Fredrik H. A. (+to døtre), Mette.

(finner du ikke navnet ditt? Ta kontakt!)

Bekledning: Dette skal foregå i 1955 sånn ca., så alle som har sko som kunne ha eksistert da – ta de gjerne med. Og har du noen tidsriktige klær – hodeplagg, bukse, genser/overdel – ta også gjerne med dette. Vi har uansett klær til å kle dere opp med, så dette er ikke noe must, men om dere har noe, er det helt supert.

Klokka 11 skal alle etter planen være ferdig dressa og klare til opptak. Dere møter da regissør Martin, fotografene Kristian og Sebastian. Først blir det noen tester og prøver, før vi går i gang med selve opptakene. Vi planlegger å være ferdige innen klokka 13:00.

Vær og klær: Akkurat nå er det meldt oppholdsvær mens vi skal filme, men det kan likevel bli kaldt å vente – så det er veldig fint å ha med noen varme klær, både til å ha under kostyme, men også f.eks. jakke e.l. til å varme seg mens det ventes. Ta også med regntøy og paraply, i tilfelle det skulle komme en skur.

Vi kommer til å ha et catering-bord med kaffe, drikke, brødmat og snacks. Ta gjerne med egen termokopp om du har og drikkeflaske. Det kan også være kjekt å ha matpakke, men det vil også være brød og påplegg tilgjengelig.

Spørsmål? Send mail til sven@tradfilm.no eller ring/send sms til 412 08 445.