Stab

Stab

– dokumentarfilm om Håkon Banken (arbeidstittel: «Fem brev til Håkon Banken»

Regissør – Martin Walther
Martin Walther (f. 1984) er fra Trondheim, og er utdannet ved dokumentarlinja ved Høgskolen i Lillehammer. Har laget dokumentarfilmen «Togrøvere», vist blant annet på verdens største kortfilmfestival, Festival du court métrage de Clermont-Ferrand. Han har også laget dokumentarene «Pskylisten» og «Skyggen har også farge», begge vist hos Aftenposten TV.

Regissør – Sven Arild Storberget
Sven Arild (f. 1985) er fra Elverum, og er utdannet ved Westerdals School of Communication, og har jobbet med film og tv siden 2010. Av egne dokumentarprosjekter, har han laget filmene «Sayonara, Elverum», «Et eventyr i svart og hvitt» og radiodokumentaren «Tidenes kaosfestival» (NRK, Hele historien). Han har vært produsent på dokumentarfilmen «Elgskogen», som skal vises på NRK, SVT og YLE i 2021.

Produsent – Camilla Vanebo
Camilla Vanebo (f. 1969) er utdannet fjernsynregissør fra Høgskolen i Lillehammer og har i tillegg hovedfag i filmvitenskap fra NTNU i Trondheim. I 2012 startet hun firmaet friogfrank AS og har siden etableringen produsert en rekke filmer innen ulike genre og formater, både i eget selskap samt selskapene Skofteland Film og Fabelaktiv. I 2017 etablerte hun sammen med Finn Gjerdrum og André Folkestad selskapet Herlig Film og TV AS, som så langt har resultert i kinodokumentaren «Vær her» og «Radiokameratene» – begge med premiere i 2020.

Pressebilder: – Martin WaltherTogrøvere Sven Arild StorbergetCamilla Vanebo

Kontaktinfo:
Sven Arild Storberget (regissør): 412 08 445

Martin Walther (regissør): 938 38 074

Camilla Vanebo (produsent): 957 63 584